Termékeink

Szolgáltatásaink

Kezdő oldal » Termékeink » Felhasználás szerint » Újrahasznosítás, vaskiválasztás, fémkiválasztás

Újrahasznosítás, vaskiválasztás, fémkiválasztás

Kör elektromágnes fémhulladék rakodáshoz

Állandómágneses vaskiválasztók

Állandómágneses felső szalagos vaskiválasztó

Elektromágneses vaskiválasztók

Elektromágneses felső szalagos vaskiválasztó - overband

Fémdetektorok

Mágneses vaskiválasztás, vaskiválasztó, fémkiválasztó

ALAPANYAGOK TISZTASÁGÁNAK BIZTOSÍTÁSA

GÉPEK, BERENDEZÉSEK VÉDELME

NYERSANYAGOK ÚJRAFELDOLGOZÁSA, HASZNOSÍTÁSA

Az ipari termékek egyre inkább gondosan előkészített, tisztított alapanyagokat igényelnek, hiszen csak így tudnak megfelelni a magas minőségi elvárásoknak. Ezért is szükséges kiválasztani, illetve detektálni minden fémet, illetve ferromágneses anyagot, mely a termékeket szennyezheti. Az ipar számos területén szükség van erre a folyamatra (pl. a kohászatban, üveg,-, műanyag-, kerámia-, és élelmiszeriparban vagy a kémiai termékek, műtrágyák esetében).

A termelés leállítása költséges megoldás, ezért egyre sürgetőbb probléma a berendezések védelme olyan megrongálódások ellen, amelyet a ferromágneses anyagok okozhatnak, ha a folyamatba bekerülnek. A mágneses vaskiválasztó és detektáló berendezések védik az olyan gépeket, mint pl.: őrlőberendezések, darálók, mángorló hengerek, stb., ezáltal hozzájárulnak a termelékenység növekedéséhez és a gyártási költségek csökkentéséhez.

A nyersanyagok nem állnak kimeríthetetlen mennyiségben rendelkezésünkre, ezért fontos, hogy képesek legyünk a műanyagokat és a ferromágneses anyagokat újrafeldolgozás céljából visszanyerni.

Örvényáramú fémkiválasztók

Örvényáramú fémkiválasztó