Termékeink

Szolgáltatásaink

Kezdő oldal » Cégünkről

Cégünkről

KÖZEL 100 ÉVES CSALÁDI TRADÍCIÓ
Tradizione familiare di quasi cento anni

A BESTOF Kft. 1992 óta a a COMES majd a Delachaux Csoport később a Conductix Wampfler, valamint a Tecnomagnete S.p.A. termékeinek kizárólagos forgalmazója, illetve magyarországi képviselete.

A Conductix Wampfler Delachaux Csoport tagvállalatai szabadtéren, kikötőkben, bányákban, alagutakban illetve gyárcsarnokokban stb. működő mozgó-, forgó-, haladógépek (daruk, markolók, szennyvíztisztítógépek, automatizált szerelőközpontok, megmunkáló szerszámgépek, robotok és egyéb gépek) táplálására, vezérlésének továbbítására szolgáló berendezések, illetve komplett elektromágneses és állandó mágneses vaskiválasztó és anyagmozgató elektromágneses berendezések tervezésére és gyártására specializálódtak.

A Conductix Wampfler számos nemzetközi nagyvállalattal van folyamatos beszállítói kapcsolatban, többek között Voest Alpine, KoneCranes, TEREX, Danieli stb. és több jelentős nagyberuházásnál volt jelen beszállítóként, például: Franciaországban a La Manche csatorna alatt húzódó alagút építésénél,
Oroszországban és Kínában acélművek, kikötők, erőművek stb. építésénél, új beruházásokban és korszerűsítéseknél egyaránt.

A Tecnomagnete piacvezető gyártója az elektro-permanens mágneses rendszereknek a munkadarabfelfogatás, szerszámfelfogatás és az anyagmozgatás, emelés területén.

A BESTOF Kft. több mint 24 éves magyarországi tevékenysége során szakértelmével, széles termékskálájával, a döntést elősegítő szaktanácsadással, valamint megbízható termékeivel több száz kisvállalkozás munkáját segítette, illetve vált a legnagyobb acélművek, erőművek, ipari vállalatok állandó beszállítójává: Audi Hungária, Mercedes Benz, Stadler, Opel, IGM robotrendszerek, Thyssen-Krupp Ferroglobus, ISD Dunaferr Vállalatcsoport tagjai (Acélmű, Kokszoló, stb. ) ÓAM Ózdi Acélművek, ALCOA-KÖFÉM, ARCONIC-KÖFÉM, Mátrai Erőmű RWE, Siemens, Tyco, Magna, Delphi, Federal-Mogul, Phoenix Mecano stb.

Az utóbbi években portfóliónk újabb termékkörökkel bővült: cégünk az IMET rádiótávvezérlők és az InLED kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Az InLED európai magas minőségű ipari LED világítótestek gyártója csarnokokba, darukra és egyéb ipari felhasználási területekre.

Vállaljuk egyedi munkadarabfelfogató készülékek tervezését és gyártását, automatizált rendszerek LEAN gyártásba illeszkedő SMED és QMC rendszerek és kiegészítőik (például szerszám forgató, szerszám előmelegítő) és egyéb speciális berendezések tervezését, beüzemelését és szállítását.

Kérésükre megküldjük az Önök által beszerezni kívánt berendezésre vonatkozó magyar és nemzetközi referencialistáinkat.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Sok sikert és a legjobbakat kívánja Önnek

a BESTOF Kft. csapata